Vyhľadať

BATTIPAV LAMPO Cut 2 – rezačka veľkoformátových dlaždíc (Ref. 11101/1)

Ručná rezačka na rezanie veľkoformátových dlaždíc. Max. dĺžka rezu: 320 cm; Max. hrúbka dlaždice: 25 mm; 3 prísavky; 2 lámacie nástroje; Hmotnosť: 10,5 kg; Ref: 11101/1

624,72  (520,60  bez DPH)

U výrobcu

Popis

Ručná rezačka Battipav LAMPO Cut 2 je určená na rezanie veľkoformátových dlaždíc do hrúbky až 25 mm. Základňu rezačky tvoria 2 lišty (profily) s vysokou pevnosťou, ktoré sa k sebe jednoducho primontujú. Celková dĺžka rezu je 320 cm. Výhodou rezačky je možnosť pripojiť ďalšie lišty a tým predĺžiť reznú dĺžku. Pogumované časti líšt ochránia dlaždicu pred poškriabaním a zároveň stabilizujú lišty pri rezaní. Stabilitu a presný rez zabezpečujú 3 vákuové prísavky. Rezací vozík využíva 3 odolné nylonové kolieska s vysokokvalitnými ložiskami pre hladký a presný chod aj po dlhšom čase používania. Rezačka sa dodáva s dvomi typmi rezacích koliesok: s priemerom 15 mm pre menej tvrdé dlaždice, a s priemerom 22 mm pre veľmi tvrdé dlaždice. Rezačka využíva dva typy lámacích nástrojov. Lámacie kliešte sú určené pre oddeľovanie dlaždíc do hrúbky 7 mm. Lámací nástroj je určený pre dlaždice do hrúbky až 25 mm.

Rezačka významne uľahčuje prácu pri rezaní dlaždíc veľkých formátov. Vysoká kvalita spracovania jednotlivých súčastí rezačky zabezpečuje jej vysokú presnosť, kvalitu rezania a dlhú životnosť.

Rezačka LAMPO Cut 2 je súčasťou systémov Battipav a Battipav Light, ktoré môžete u nás kúpiť v sade za zvýhodnenú cenu.

Obsah balenia:
2 ks – vodiaca lišta (profil) s dĺžkou 1690 mm
rezací vozík
rezacie kolieska s ø15 mm a ø22 mm
3 ks – prísavka pre zafixovanie vodiacej lišty
lámacie kliešte do hrúbky dlaždice 7 mm
lámací nástroj do hrúbky dlaždice 25 mm
prepravná taška

Video:

Súvisiace produkty