Vyhľadať

RUBI DRYGRES PREMIUM MINI KIT Sada diamantových koruniek (Ref. 51939)

Sada vysokokvalitných diamantových koruniek RUBI DRYGRES PREMIUM s priemerom 6, 8, 10 a 12 mm za zvýhodnenú cenu. Určená pre suché vŕtanie do tvrdých dlaždíc. Upínanie: M14; V balení adaptér na vŕtačku a kufrík. Ref: 51939

82,85  (69,04  bez DPH)

U výrobcu

Popis

Diamantové korunky z radu RUBI DRYGRES PREMIUM sú určené na vŕtanie otvorov do tvrdých obkladov a dlažieb z keramiky, sú vhodné aj na vŕtanie do prírodného kameňa (napr. žula, mramor). Sú navrhnuté na vŕtanie na sucho pomocou uhlovej brúsky alebo pomocou vŕtačky pri použití pribaleného adaptéra. Vďaka vákuovému zváraniu pri výrobe a použitiu vysokokvalitných materiálov s vysokou hustotou diamantov sú ich prednosťami vysoká rýchlosť vŕtania a extra dlhá životnosť.

V strede korunky sa nachádza dutina, ktorá je vyplnená voskom. Počas vŕtania sa vosk vplyvom rastúcej teploty začne topiť a tým zabezpečí mazanie a chladenie vrtáku. Keď sa vosk minie, je odporúčané doplniť ho – jednoducho pomocou sviečky. Pri vŕtaní je potrebné vyvíjať primeraný tlak na korunku, pretože pri nadmernom tlaku môže dôjsť k jej prehriatiu a tým aj k jej zničeniu.

Technické parametre:

Priemery: 6, 8, 10, 12 mm
Hĺbka vŕtania: 30 mm
Použitie: uhlová brúska
Max. otáčky: 14 000 ot./min.
Uchytenie: M14
Vŕtanie: na sucho
Chladenie: voskom
Adaptér pre uchytenie do vŕtačky v balení
Dodávané v plastovom kufríku

Vylepšenia radu DRYGRES PREMIUM oproti radu DRYGRES:

rýchlejšie vŕtanie
viac ako 2-krát dlhšia životnosť
vylepšené chladenie s postrannými otvormi (Ø 20-85 mm)
korunka s prerušovanými segmentami (Ø 43-85 mm)

Video:

Súvisiace produkty