Vyhľadať

RUBI Diamantový kotúč na rezanie a brúsenie TLG 125 EXT SUPERPRO na porcelán (Ref. 41901)

Diamantový kotúč Rubi na suché rezanie porcelánových dlaždíc; Priemer kotúča: 125 mm; Upínanie: M14; Hrúbka segmentu: 1,4 mm; Ref: 41901

Original price was: 68,02 €.Current price is: 64,62 €. (53,85  bez DPH)

Skladom

Popis

Diamantový kotúč RUBI TLG 125 EXT SUPERPRO s priemerom 125 mm je ideálny na rezanie dlaždíc z porcelánovej kameniny. Kotúč je možné použiť aj pre rezanie dlaždíc z keramiky, prírodných kameňov, sintrovanej kameniny a iných materiálov používaných pre úpravu terénu. Max. hrúbka rezaných dlaždíc je 20 mm. Používa sa na rezanie za sucha pomocou uhlovej brúsky. Vďaka SUPERPRO a TURBO čepeli umožňuje dosiahnúť vysokú rýchlosť a vynikajúcu kvalitu rezania. Otvory v oceľovom jadre kotúča zlepšujú jeho chladenie a životnosť. Drážky v čepeli znižujú vibrácie, pnutie a hluk pri rezaní. Aj vďaka tomu kotúč poskytuje vysoký rezný výkon pri zachovaní vynikajúcej kvality rezu.

Technické parametre:
Priemer kotúča: 125 mm
Priemer stredového otvoru: 22,2 mm 
Hrúbka segmentu: 1,4 mm
Výška segmentu: 10 mm
Max. hrúbka dlaždice: 20 mm
Typ rezania: na sucho
Max. otáčky: 12 250 ot./min.

Pre uhlovú brúsku

Správna voľba kotúča je základnou podmienkou pre dosiahnutie dobrého výkonu a kvality. Kotúče sú lacné alebo drahé nie na základe ich nadobúdacej ceny, ale výkonu a životnosti, ktorý je docielený iba ich správnou voľbou. Preto je nevyhnutné sa oboznámiť so všetkými špecifikáciami.

Kotúč nie je vhodný pre stavebné kotúčové píly, napr. Rubi TC-125.

Súvisiace produkty